Indien u interesse heeft in een van onze kittens bent u van harte en vrijblijvend welkom in onze Cattery, wij vragen wel om op deze dag geen andere Cattery te bezoeken en dit in verband met eventueel besmettingsgevaar.

Indien u na uw bezoek interesse heeft maar er nog even over wil nadenken is dit geen probleem, u kan voor 5 dagen een optie op het kitten nemen en mocht u nadien besluiten om het kitten een liefdevol thuis te willen geven dan vragen wij u om een aanbetaling te doen van 250 euro, u ontvangt een bewijs van betaling alsook een bevestiging dat het kitten voor u is gereserveerd.

Het liefst zien we onze kittens naar liefhebbers gaan maar heel af en toe laten wij ook wel eens een kitten naar een Cattery gaan indien deze een gelijkaardig Cattery beleid hanteren als wij. Wij brengen onze kittens steeds persoonlijk naar hun nieuwe thuis! Wanneer onze kittens verhuizen zijn deze gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt, ontwormd, in het bezit van een Europees Paspoort, Stamboom, Contract met kopies van alle Testen en een goed gevulde kittenpakket met daarin ook eten voor de eerste week.

De Maine Coon is een echt gezelschapsdier en daarom wordt het op prijs gesteld als er een soortgenoot in huis is, dit hoeft echter geen Raskat te zijn maar denkt u toch erover na om 2 kittens van ons in huis te nemen dan geniet u uiteraard ook van een korting.