Onze kittens mogen tussen 5 en 6 weken  kittenbezoek ontvangen.

Indien u interesse heeft in een van onze kittens bent u van harte en vrijblijvend welkom in onze Cattery, wij vragen wel om op deze dag geen andere Cattery te bezoeken en dit in verband met eventueel besmettingsgevaar, bij het betreden van onze cattery vragen wij u om de door ons ter beschikking gestelde beschermkledij te dragen (steriele lange jas & beschermhoesjes voor de schoenen), na ontsmetten van de handen mag de kennismaking met onze kittens plaatsvinden. 

Indien u na uw bezoek interesse heeft maar er nog even over wil nadenken is dit geen probleem, u kan voor 5 dagen een optie op het kitten nemen en mocht u nadien besluiten om het kitten een liefdevol thuis te willen geven dan vragen wij u om een aanbetaling te doen via overschrijving met als vermelding de naam en chipnummer van het kitten.

Wij brengen onze kittens steeds persoonlijk naar hun nieuwe thuis!

Wanneer onze kittens verhuizen zijn deze gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt, ontwormd, in het bezit van een Europees Paspoort, Stamboom, Contract met kopies van alle Testen en een goed gevulde kittenpakket met daarin ook eten voor de eerste week.

De Maine Coon is een echt gezelschapsdier en daarom wordt het op prijs gesteld als er een soortgenoot in huis is, dit hoeft echter geen Raskat te zijn maar denkt u toch erover na om 2 kittens van ons in huis te nemen dan geniet u uiteraard ook van een korting. Het liefst van al zien wij onze nakomelingen bij echte liefhebbers terecht komen en daarom zullen deze mensen steeds voorrang hebben op Fokkers! Wanneer wij al eens een kitten toelaten voor fokdoeleinden zullen wij dit enkel nog toelaten indien het fokkers betreft die al iets meer ervaring hebben in alles wat met fokken en genetica te maken heeft en hetzelfde beleid hanteren als wij!