Helaas heeft het verleden ons geleerd dat niet iedereen met goede bedoelingen te vertrouwen is! Er bestaan zieke Mensen die hun zielig leventje willen opvullen met een soort luxe, iets dat ze als trofeeën bekijken en ook iets om de kinderen te sussen waar ze geen tijd voor hebben. Helaas zijn wij ondanks onze strenge voorwaarden op zo een zieke geest gestoten en hierdoor genoodzaakt om onze eisen voor kandidaat kopers nog hoger te leggen, wanneer u oprechte bedoelingen met onze kittens hebt is dit zeker geen punt voor u! 

Wat verwachten wij van u?

Dat u niet impulsief beslist om een Kitten in huis te halen

Dat u eerlijk bent wat betreft u kandidatuur (aantal andere dieren in u bezit, waar het kitten wel of niet mag komen...)

Dat u bereid bent voor een kennismakingsgesprek 

Dat u het kitten buiten verzorging ook in noodgevallen medische zorg kan garanderen !!!

Dat het kitten enkel in een Catproof tuin mag

Op onderstaande foto's tonen wij u de gelogen kandidatuur (het aantaal andere katten in dit huis was zoveer wij met andere gedupeerde fokkers konden tellen 12 en niet zoals aangegeven 4, deze leefden allemaal op één kamer op de bovenverdieping!) alsook foto's van ons kitten vóór en na vertrek naar het gruwelhuis! Amia mocht net geen 4 maand worden en moet verschrikkelijk hebben afgezien! Bij haar vertrek woog ons meisje 1645kg....4 weken later op haar sterfdag nog maar net 800gr (info van desbetreffende Dierenarts)! Ook al weten wij ondertussen al wat meer over de doodsoorzaak die wij door onze connecties hebben verkregen, het officiële autopsieverslag krijgen wij niet in handen! Fokkers wiens kitten nog op dit adres "leven" worden geblokt als ze nog maar durven vragen hoe het met hun nakomeling gaat of een foto willen!   Helaas verbied de wet ons om namens openbaar te maken maar laat ons zeggen dat wij "Roeselare" nooit zullen vergeten als ook de initialen P.V. Dierenwelzijn werd ingeschakeld en hopelijk krijgt deze zieke geest nooit nog ergens een dier....al betwijfel ik het laatste want de handel in Dieren is een echte industrie geworden waar een bankbiljet meer waard is dan het welzijn van de dieren! 

RIP little Angel Amia ❤